Categorieën
Blog Helikopter New York

Uber helikopter New York

helikoptervlucht new york uber

Uber helikopter New York.

Een weg door het drukke verkeer van Manhattan banen, is lastig, met name voor reizigers die haast hebben om een ​​vlucht te halen. Daarom waren passagiers toe aan iets nieuws, op zoek naar andere mogelijkheden en dat is er gekomen: Een Uber helikopter taxi service in New York!

De helikopter vliegt passagiers van Lower Manhattan naar John F. Kennedy (JFK) International Airport in een 8 minuten durende helikopter vlucht.

Aan deze korte helikoptervlucht hangt een prijskaartje van $200- $225. Vluchten met een 5 persoons helikopter zijn alleen op doordeweekse dagen beschikbaar van 14:00 tot 18:00 uur.

Een Uber helikopter vlucht bestaat altijd uit twee delen: grondtransport en de helikoptervlucht.

Zo werkt een Uber helikoptervlucht.

  • Boek een Uber helikopter met de Uber app. Je kunt in de app voor de optie helikopter kiezen als je reis in het juiste gebied begint.
  • Boek je Uber helikopter 5 dagen van tevoren of uiterlijk 30 minuten voor je vlucht.
  • Een Uber auto haalt je op de afgesproken locatie op en brengt je naar de Downtown Manhattan Heliport.
  • Bij de Heliport check je in en bekijk je een 90 seconden durende veiligheidsvideo voordat je in de helikopter stapt.
  • Geniet vervolgens van een 8 minuten durende spectaculaire helikoptervlucht naar JFK International Airport, waar je landt op een helikopterplatform in de buurt van Terminal 8.
  • Vervolgens staat er een een Uber auto voor je klaar die je naar de vertrekhal brengt.

Passagiers mogen een carry-on koffer met een gewicht van maximaal 18 kilo en een persoonlijk item meenemen.

top 10 helikoptervlucht new york

Waarom gebruik maken van een Uber helikopter in New York?

Uber zelf geeft aan dat de belangrijkste reden om gebruik te maken van een Uber helikopter in New York tijdswinst is. Het helpt klanten van Uber tijd te besparen tussen hun woon-werkverkeer.

Uber helikopters in New York  verandert de manier waarop je reist. Het aanbieden van helikoptervluchten naar de luchthaven zorgt ervoor dat je minder gestresst bent en minder tijd aan het verkeer besteed.

Uber

Google Maps geeft aan dat een rit van Lower Manhattan naar JFK International Airport slechts 24 minuten duurt, maar in werkelijkheid duurt de reis meestal tussen de 45-60 minuten, vanwege het beruchte drukke verkeer in New York City.

Verkeersopstoppingen zijn zo’n groot probleem geworden dat New York in 2021 met grote maatregelen komt om de grote verkeersstromen in New York te beheren. Wellicht toch niet zo’n slecht idee om met een Uber helikopter in New York te reizen?

Wil je iets langer dan 8 minuten vliegen?

Duurt de Uber helikoptervlucht je iets te kort? Wil je meer zien vanuit de lucht? Kijk dan eens naar een helikopter sightseeing vlucht en bekijk de bezienswaardigheden van New York City vanuit een heel ander perspectief.