Top 10 helikoptervluchten in New York City.

Deze top 10 helikoptervluchten in New York City (NYC) bevat een selectie van de 10 meest populaire en spraakmakende helikoptervluchten in New York.

Deze top 10 helpt je gegarandeerd om een keuze te maken uit de grote keuze vluchten.

Bijna niets kan een bezoek aan New York City overtreffen, behalve een helikoptervlucht in de ‘City that never sleeps’. Vlieg met een helikopter langs een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden ter wereld.

De skyline van Manhattan bewonderen vanuit de lucht is spectaculair. Kortom: een helikoptervlucht in New York City is een onvergetelijke ervaring.

Top 10 helikoptervluchten.

1. Helikoptertour over New York, de Big Apple.

Duur: 15 minuten

Bewonder de beroemde bezienswaardigheden van New York City vanuit de lucht tijdens een spectaculaire helikoptervlucht van 15 minuten. U ziet het Vrijheidsbeeld terwijl u boven de rivier de Hudson vliegt. Bekijk bijvoorbeeld het beroemde Empire State Building, de schitterende zilveren art deco van het Chrysler Building, en de immens grote groene vlakte van Central Park. Een onmisbare ervaring voor elke bezoeker aan New York City!

2. Manhattan vanuit de lucht: New York Helikoptervlucht.

Duur: 12 – 15 minuten

Vlieg over Manhattan tijdens een spannende helikoptervlucht in New York City! Geniet van een spectaculair uitzicht vanuit de lucht over Manhattan tijdens deze onvergetelijke helikoptervlucht langs het Vrijheidsbeeld, New Yorks financiële district Wall Street en het aangrijpende Ground Zero. Vang een glimp op van het indrukwekkende Empire State Building en historische Ellis Island voor een echt vogelperspectief van New York City!

3. Viator VIP: Helikoptervlucht over New York City en Vrijheidsbeeld-cruise.

Duur: 2 uur

Geniet van het unieke uitzicht op Manhattan vanuit een helikopter en vanaf het water gedurende deze exclusieve VIP-tour in New York City! Ga aan boord van een luxe helikopter en vlieg over de Brooklyn Bridge, het Empire State Building, Ellis Island en Central Park en geniet van de schitterende lichtjes van de stad. Geniet na uw vlucht van de iconische skyline van de stad tijdens een rondvaart door de New York Harbor en toost bij het Vrijheidsbeeld met een glas champagne of mimosa.

4. Helikoptervlucht over New York en Manhattan.

Duur: 18 – 20 minuten

Ga het luchtruim in met een helikoptervlucht om de geweldige skyline van New York te bewonderen! Gedurende deze adembenemende helikoptervlucht scheert u door de lucht en ervaart de meest beroemde bezienswaardigheden van Manhattan uit een heel ander perspectief. Geniet van het ultieme uitzicht op New York City!

5. Complete helikoptertour over New York.

Duur: 20 minuten

Kies deze ultieme helikoptervlucht over New York. Deze vlucht dekt alle vijf de wijken (boroughs) van New York City. U ziet het Vrijheidsbeeld, Chrysler Building, Empire State Building, Central Park en vele andere iconische bezienswaardigheden op een manier die u nooit meer vergeet.

6. New York Helikoptervlucht: Groot eiland.

Duur: 25 – 30 minuten

Naast de populairste bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Ground Zero en de haven van New York, ziet u Central Park, de George Washington Bridge en het nieuwe Yankee Stadium vanuit de lucht. U krijgt spectaculaire uitzichten over de vijf stadsdelen van New York tijdens deze helikoptervlucht over het grote eiland.

7. New York Helikoptervlucht: Ultiem sightseeing van Manhattan.

Duur: 17 – 20 minuten

Bewonder het uitzicht over de belangrijkste bezienswaardigheden van Manhattan. O.a. het Empire State Building, het Rockefeller Center, het Chrysler Building, het World Financial Center, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Central Park en de Brooklyn Bridge. Verder over de Hudson, naar het noordelijke punt van Manhattan, ziet u de George Washington Bridge, het Yankee Stadium, de kathedraal van St. John the Divine en Columbia University.

8. New York helikoptertour: Manhattan, Brooklyn en Staten Island.

Duur: 25 – 30 minuten

Geniet van het uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van Manhattan zoals bijvoorbeeld het Empire State Building, Rockefeller Center, het Chrysler Building, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Vervolg uw tour naar de rivier de Hudson tot het meest noordelijke stuk van Manhattan voor nog meer bezienswaardigheden. U ziet ook Brooklyn en Staten Island. In zuidelijke richting vliegt u over de Verrazano Bridge.

9. New York City privéhelikopter vliegervaring.

Duur: 20 minuten

Geniet van het fantastische uitzicht over de skylines van Brooklyn, New York City en New Jersey terwijl u langs een aantal van de meest iconische, wereldberoemde bezienswaardigheden vliegt met een privéhelikopter. Voordat uw vlucht vertrekt, hebt u de gelegenheid om met de piloot te spreken, zodat deze de route kan aanpassen aan uw voorkeuren.

10. Central Park Helicopter Tour.

Duur: 17 – 19 minuten

Central Park en het Vrijheidsbeeld worden niet alleen gekoesterd door toeristen, maar ook door de New Yorkers. Deze iconen van New York zijn ook van belang voor de geschiedenis Amerika. Ervaar elk van deze NYC-iconen terwijl je met de helikopter langs vliegt, evenals Ellis Island, het Empire State Building, het Intrepid Air en het Sea and Space Museum.

Prijzen Top 10 helikoptervluchten in New York City.

Prijzen van (top 10) helikoptervluchten in New York City variëren en zijn aan prijsschommelingen onderhevig. Ze kunnen bijvoorbeeld per dag verschillen, omdat bijvoorbeeld de dollarkoers schommelt.

Maar er zijn ook andere oorzaken zoals feestdagen, omdat een helikoptervlucht op de ‘4th of July’ bijvoorbeeld duurder is dan een vlucht ergens halverwege januari.

Een helikoptervlucht lijkt op het eerste gezicht een duur grapje. Het is natuurlijk wel een ‘once in a lifetime experience’. Eentje die je nooit meer vergeet en waar je jaren later nog aan denkt.

Als je het zo ziet, valt het bedrag dat je betaalt mee.

Verder is het zo dat een kaartje voor andere bezienswaardigheden in New York City gemiddeld € 25 – 35 kosten. Geloof me dat die minder spectaculair zijn dan bijvoorbeeld, de nummer 6 uit de top 10 helikoptervluchten, Groot Eiland Helikoptertour.

top 10 helikoptervlucht new york
Zie heel New York City tijdens een uitgebreide helikoptervlucht van 25-30 minuten!

Goedkope helikoptervluchten boeken?

Een tip om op een goedkopere manier tickets voor een helikoptervlucht in New York te kopen, is dat je ze al ver vooruit boekt.

Eigenlijk hetzelfde als bijvoorbeeld met vliegtickets, huurauto’s en hotels. Als je deze 9 maanden van tevoren koopt, ben je goedkoper uit.

Verder zijn er bijvoorbeeld ook via Groupon helikoptervluchten in New York City te kopen. Dit zijn over het algemeen voordelige kaarten