Categorieën
Blog Helikopter New York

Tijdsduur helikoptervlucht New York

De tijdsduur van een helikoptervlucht over New York verschilt per vlucht. Er zijn diverse helikopter operators gevestigd in New York. Al deze organisaties bieden verschillende tour pakketten aan en geven je de mogelijkheid om tijdens de helikoptervlucht de meest iconische bezienswaardigheden te zien.

Een helikoptervlucht over New York City geeft je een spectaculair uitzicht op een deel van de Big Apple’s beroemdste en historische bezienswaardigheden.

De meeste helikoptervluchten in New York City laten je zo’n 12 tot 15 minuten over Manhattan zweven. Dit lijkt kort, maar het zijn misschien wel de meest uitzinnige en spectaculairste minuten van je leven. Je krijgt een beeld van New York City dat vanaf de grond niet te evenaren is.

Wat zie je tijdens een helikoptervlucht boven New York met een tijdsduur van 12 tot 15 minuten?

De meeste helikopter operators bieden vaak dezelfde pakketten aan. Het verschil in de pakketten zit in de tijdsduur van de helikoptervlucht of de route. Er zijn namelijk ook helikoptervluchten boven New York met een tijdsduur langer dan 12 tot 15 minuten. Zoals bijvoorbeeld 25 minuten, maar de prijs hiervan is aanzienlijk hoger.

Tijdens je helikoptervlucht zie je het historische Vrijheidsbeeld, de 120-jaar oude Brooklyn Bridge, South Street Seaport, Governors Island en Ellis Island. De vlucht gaat verder over de Hudson River waar je het Chrysler en Empire State Building ziet. Verder zie je het World Financial Center, Ground Zero, Chelsea en het schitterende Central Park.

Tijdsduur helikoptervluchten.

De prijs van een helikoptervlucht van 12 minuten ligt lager dan voor een helikoptervlucht van bijvoorbeeld 25- 30 minuten. Grofweg zijn er drie verschillende tijdsduren en prijsklassen in helikoptervluchten.

Manhattan Helicopter Sightseeing Tour
Manhattan Helicopter Sightseeing Tour

De tijdsduur van deze vlucht is
12 – 15 minuten.

Deluxe Manhattan Helicopter Tour<br>
Deluxe Manhattan Helicopter Tour

Deze helikoptervlucht duurt 18 – 20 minuten.

New York Helikopter vlucht: Groot eiland
New York Helikopter vlucht: Groot eiland

Met deze vlucht vlieg je ongeveer 30 minuten.

Bijzondere helikoptervluchten.

Buiten de ‘standaard’ helikoptervluchten in New York bieden de helikopter operators ook bijzondere helikoptervluchten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ‘Marry Me’ vlucht of een avondvlucht waarbij je New York verlicht ziet met miljoenen lichtjes.

Waarom je een helikoptervlucht van 12 tot 15 minuten wil boeken.

Als je denkt dat je heel New York hebt gezien, wacht dan maar tot je het uitzicht van New York vanuit een helikopter hebt gezien! Je bekijkt Manhattan vol verwondering en bijna met ontzag vanuit een helikopter, omdat een helikoptervlucht New York vanuit een heel ander perspectief laat zien.

Leun in stijl achterover en geniet van de schoonheid van New York City vanuit een helikopter, want dit vergeet je nooit meer.

Wil je meer weten over de kosten van een helikoptervlucht boven New York?