Speciale Helikoptervluchten New York City.

Amerika zou Amerika niet zijn als er geen speciale helikoptervluchten in New York City waren naast de ‘gewone’ helikopter vluchten. Het kan in Amerika namelijk altijd gekker en extremer.

Hieronder vind je een aantal speciale helikoptervluchten in New York City die je levenslang bijblijven.

Speciale helikoptervluchten New York City.

New York Helikopter Sightseeing Charter met Champagne.

Duur: 30 minuten

Geniet van een romantische date of familie-uitje in je eigen helikopter met een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan. Geniet van deze unieke gelegenheid met een glas heerlijke champagne.

New York Helikopter Luchthaventransfer met Scenic Tour.

Duur: 20 minuten

Start uw bezoek aan New York City met deze unieke combinatie van een luchthaventransfer met een helikopter en spectaculaire New York City-tour. Geniet van de geweldige skyline van The Big Apple terwijl je al het drukke wegverkeer overslaat en met een privéhelikopter, vanuit JFK, LaGuardia of Newark Airport, naar een heliport van Manhattan naar keuze vliegt.

New York City: Romantisch huwelijksaanzoek helikoptervlucht.

Duur: 30 – 45 minuten

Doe het ideale huwelijksaanzoek tijdens een romantische helikoptervlucht voor 2 over New York City. Plan de details met uw eigen fotograaf en doe het aanzoek waar u maar wilt. Land bij een verlicht ‘Marry Me’-bord voor een onvergetelijke nacht.

Dagtrip vanuit New York: Per helikopter naar Niagara Falls.

Duur: 10 uur

Niagara Falls is een van de mooiste attracties in Upstate New York.. Het is wat ver om te rijden, maar met deze helikoptervlucht kun je uren besparen door vanuit Manhattan naar Niagara Falls Airport te vliegen. In de vier uur vrije tijd zie je de watervallen en de bezienswaardigheden, de winkels en kun je dineren en veel foto’s maken. Ook tijdens de vlucht terug naar Manhattan.

Vertrekplaats speciale Helikoptervluchten New York.

Bovenstaande speciale vluchten vertrekken vanaf andere heliports in New York City dan de gewone’ vluchten.

Kijk goed op je vouchers vanaf welke heliport je vlucht vertrekt. De romantische helikoptervlucht met huwelijksaanzoek vertrekt bijvoorbeeld van Westchester County Airport in White Plains. Het is belangrijk dat je dit weet, omdat je hier wat extra reistijd nodig hebt.

Vooraf boeken?

Ook voor de speciale vluchten geldt dat je deze het beste (ver) vooraf online boekt. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Vooraf boeken is vaak goedkoper.
  • Je loopt niet het risico dat de vlucht is uitverkocht.
  • Annuleren is tot 24 uur voor de vlucht mogelijk.

Wat kosten speciale vluchten?

De speciale vluchten zijn duurder dan de reguliere vluchten, omdat de vlucht bijvoorbeeld langer duurt, maar ook omdat deze vluchten iets extra’s bieden.