Over mij en Helikopter New York

Over mij en helikopter New York.

Hallo, ik ben Ilse en mijn passie is Amerika. Dat is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik voor het eerst de Verenigde Staten van Amerika bezocht.

Nadat ik jaren in de financiële dienstverlening had gewerkt, was ik toe aan verandering en een nieuwe uitdaging. Na een tijd vond ik de uitdaging in mijn passie: Amerika.

USA Roadtrip Fan

Ik startte als zelfstandig ondernemer en zette een website op over Amerika. Dit is USA Roadtrip Fan geworden. Een site waarop je zeer uitgebreide informatie, handige tips vind die jou helpen bij een reis naar Amerika.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voordelig boeken van je vliegtickets, huurauto en overnachtingen. Maar ook hoe jij online vooraf al voordelig tickets voor tours en attracties in Amerika boekt.

Je vindt op USA Roadtrip Fan ook uitgebreide informatie over de Nationale Parken, de belangrijkste steden en bezienswaardigheden in Amerika.

De informatie op USA Roadtrip Fan is inmiddels dusdanig uitgebreid dat je zelf je reis naar Amerika kunt plannen. Als je dat niet wil, kijk dan eens naar de pakketreizen van de bekende aanbieders.

Helikopter New York.

Een van de vele activiteiten die ik in Amerika ondernam, was een helikoptervlucht in New York City. Dit heeft zo’n enorme impact op mij gemaakt dat ik vond dat dit een eigen website verdiende.

Zo is Helikopter New York ontstaan. Ik wilde graag dat iedereen hiervan wist en dat een helikoptervlucht in principe voor iedereen die naar Amerika reist, is weggelegd.

Op deze website heb ik de mooiste en meest speciale helikoptervluchten in New York voor je verzameld. Via Helikopter New York boek je de meest mooie en spectaculaire helikoptervluchten in New York City.

Als je denkt dat dit voor jou niet is weggelegd, dan heb je het mis. Er is al een schitterende helikoptervlucht voor nog geen € 199,00. Wat je daarvoor krijgt, is het geld dubbel en dwars waard.