Categorieën
Blog Helikopter New York

Liberty Helicopters

Liberty Helicopters is een van de meest ervaren en bekende helikopter sightseeing bedrijven van New York City. Ze hebben maar liefst 15 Airbus helikopters in hun bezit en bieden al meer dan 27 jaar hun diensten aan New Yorker’s en toeristen aan.

In 1986 begon het bedrijf met helikoptervluchten voor mensen uit het bedrijfsleven en in 1990 startte Liberty Helicopter Tours met het aanbieden van helikoptervluchten boven New York voor de ‘gewone mens’.

Sinds die tijd is Liberty Helicopers het grootste en meest bekende sightseeing touroperator die helikoptervluchten in New York aanbiedt.

 

Veiligheid Liberty Helicopters.

Liberty heeft een uitstekend veiligheidsbeleid. Ze ontvangen namelijk regelmatig de jaarlijkse veiligheidsprijs van de Helicopter Association International. Door de jaren heen hebben ze hun serviceniveau hoog kunnen houden, dankzij het personeel en de betrouwbaarheid van de helikopters.

Alle piloten zijn namelijk hoog opgeleid en komen ofwel van de NYPD (New York Police Department) of zijn ex-militair geweest. Deze mensen hebben dus al jarenlange ervaring in de lucht.

Airbus helikopters.

Liberty Helicopter Tours kiest bewust voor Airbus helikopters, omdat deze helikopters enorm wendbaar zijn, weinig lawaai maken en behoorlijk comfortabel zijn. Het zicht vanuit een Airbus helikopter is vaak ook beter dan bij andere helikopters. Vanuit een Airbus helikopter kunnen passagiers dus nog beter genieten van het spectaculaire uitzicht van New York.

Liberty Helicopters

Populaire Liberty Helicopter New York Tours.

Liberty heeft twee helikopter tours die enorm populair zijn. Namelijk de Liberty Helicopters New York, The Big Apple Tour en de Liberty Helicopters New York, New York Tour.

Liberty Helicopters New York, The Big Apple.

Deze klassieke helikopter tour boven New York geeft je een fantastisch uitzicht op een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van New York. Krijg tijdens je helikoptervlucht een close-up van het prachtige Vrijheidsbeeld en vang een glimp op van Central Park en de George Washington Bridge.

Vervolgens zweef je boven Ellis Island en Governors Island, zie je het financiële district van Manhattan en de Freedom Tower, evenals het Chrysler Building en het Empire State Building. Deze tour werd door klanten van Liberty Helicopters als favoriet verkozen!

liberty helicopters

Liberty Helicopters New York, New York.

Tijdens deze spannende tour zie je in een vogelvlucht Ellis Island, Governors Island, het Vrijheidsbeeld, de Freedom Tower en het World Financial District. Maar je ziet ook een aantal bekende bruggen van New York City, waaronder de Manhattan Bridge, de Verrazano Bridge en de Washington Bridge.

Maak prachtige foto’s van legendarische wolkenkrabbers, zoals bijvoorbeeld het Chrysler Building en het Empire State Building. Tijdens deze tour zie je ook het wereld beroemde Yankee Stadium en Central Park.

Meer weten over helikoptervluchten in New York?