Categorieën
Blog Helikopter New York

Kosten helikoptervlucht New York.

De kosten van een helikoptervlucht boven New York verschillen nogal, omdat deze afhankelijk zijn van de soort helikoptervlucht en welke bezienswaardigheden van New York City je ziet.

Gemiddeld genomen valt de prijs van een helikoptervlucht boven New York mee, omdat je er behoorlijk wat voor terug krijgt.

Ten eerste is een helikoptervlucht alleen al een hele beleving. Ten tweede zie je de geweldige skyline van New York City en alle beroemde bezienswaardigheden vanuit de lucht. Dat geeft een heel ander perspectief. Kortom: een ‘once in a lifetime experience’.

Wat kost een helikoptervlucht boven New York?

De prijzen van helikoptervluchten verschillen enorm. Er zijn al vluchten vanaf € 120,00 en dat loopt op tot boven € 10.000,00.

De prijs van een helikoptervlucht boven New York City bestaat uit 2 componenten. De eerste component is de prijs van het ticket. De tweede component bestaat uit heliport kosten. Deze betaal je extra bij het inchecken. Dit bedrag ligt tussen de $ 25 en $ 35.

De goedkoopste vlucht boek je al voor een prijs tussen de € 150,00 en € 195,00. Dit is inclusief heliport kosten. Lees bij het boeken goed of de heliport kosten wel of niet inbegrepen zijn in de prijs van de helikoptervlucht boven New York.

kosten helikoptervlucht new york

Welke helikoptervlucht boeken?

Er is veel aanbod van helikoptervluchten. De prijs van de diverse helikoptervluchten wordt bepaald door een aantal factoren:

  • Duur van de vlucht. Een vlucht die 25 – 30 minuten duurt, is bijvoorbeeld duurder dan een vlucht van 12-15 minuten.
  • Welke route vliegt de helikopter. Een vlucht die bijvoorbeeld langs het Yankee Stadium in The Bronx vliegt is duurder.
  • Hoeveel personen per helikopter. Je kunt een privé vlucht boeken die vanzelfsprekend duurder is dan een ‘gewone’ vlucht.

 

Krijg korting met de New York Pass.

Bespaar tijd en geld met de New York Pass. Als je in New York bent en veel attracties en tours wilt maken, dan is het aan te raden om de New York Pass aan te schaffen.

De New York Pass geeft je korting op een helikoptervlucht bij Liberty Helicopters, maar ook op veel andere attracties en tours, winkels en restaurants. De New York Pass bied je ook de mogelijkheid om de wachtrijen te omzeilen bij 15 van de meest bezochte attracties.

Bekijk de ultieme top 10 helikoptervluchten boven New York.