Categorieën
Blog Helikopter New York

Huwelijksaanzoek helikoptervlucht New York

Wil jij op een speciale manier je partner ten huwelijk vragen? Niets is romantischer om een huwelijksaanzoek te doen in een helikoptervlucht boven New York City.

Plan vooraf, in het geheim, bijvoorbeeld alle details met de helikopterpiloot en fotograaf en stel de o zo belangrijke vraag boven de iconische skyline van New York City.

Of wat denk je er bijvoorbeeld van om na je helikoptervlucht boven New York City te landen bij een verlicht ‘Marry Me’ bord en daar het huwelijksaanzoek te doen? Dit wordt voor jullie beiden een onvergetelijk moment.

Tijdens een 30 minuten durende helikoptervlucht geniet je samen met je geliefde van dit ultra romantisch uitje. De herinnering blijft jullie een heel leven lang bij.

Nadat de helikopter bij de heliport is opgestegen, krijgen jullie een schitterend uitzicht op de bezienswaardigheden van Manhattan. Zo vliegen jullie bijvoorbeeld langs het Empire State Building, Ellis Island en de beroemde Brooklyn Bridge. Verder zie je de Skyline van Manhattan.

Huwelijksaanzoek helikoptervlucht New York

Vraag je geliefde tijdens een romantische helikoptervlucht in New York ten huwelijk. Plan in overleg met je eigen fotograaf de details en stel de vraag op een plek naar keuze bij een verlicht ‘Marry Me’ bord.

Huwelijksaanzoek helikoptervlucht New York

Start samen een nieuw hoofdstuk in jullie leven door hoog boven de bekende skyline van Manhattan in een helikopter te vliegen om vervolgens daar een huwelijksaanzoek te doen.

Het idee achter een huwelijksaanzoek boven New York is dat je met je nietsvermoedende partner aankomt bij het heliplatform zoals je zou doen voor een normale helikoptervlucht.

Na het inchecken en de verplichte veiligheidsinstructie bepaal jij zelf het moment van het huwelijksaanzoek: stel de vraag bijvoorbeeld voor het opstijgen, tijdens de vlucht of na de landing naast de helikopter.

Huwelijksaanzoek-helikoptervlucht-New-York

Inbegrepen huwelijksaanzoek helikoptervlucht New York.

 • Privé helikoptervlucht
 • Champagne toost (vanaf 21 jaar)
 • Professionele betrokkenheid fotograaf
 • Verlicht ‘Marry Me’ bord
 • Boeket rozen
 • Vervoer naar Westchester Airport en terug naar Manhattan
 • Luchthaventoeslag ($ 25,00 per persoon)

Klanten die deze tour boekten, boekten ook:

Belangrijke informatie:

 • Vluchten vertrekken vanaf Westchester Airport in White Plains, net buiten New York City.
 • Deze tour vliegt over Manhattan. Routes kunnen worden gewijzigd op basis van het weer, luchtverkeersleiding en tijdelijke vliegbeperkingen. 
 • Helikoptertype dat wordt gebruikt: Robinson R44. 
 • Maximaal gewicht 226 kg (113 kg) per passagier.
 • Maximale passagiershoogte in een R44 helikopter is 1.92 cm. 

Sluit jullie dag in New York City op een romantische manier af door een heerlijk etentje te plannen of bekijk een van de vele bezienswaardigheden in Manhattan. Hoe dan ook: Een huwelijksaanzoek tijdens een helikoptervlucht boven New York is behoorlijk uniek!

Ook interessant om te lezen.

Wil je meer te weten komen over de verschillende helikoptervluchten in New York? Meer helikoptervluchten vind je in de Top 10.