Categorieën
Blog Helikopter New York

Helikoptervlucht New York Pass

Helikoptervluchten in New York. Dat klinkt enorm prijzig, maar een helikoptervlucht in New York boeken, is iets wat je maar een keer doet, een once in a lifetime experience.

Een helikoptervlucht in New York, is misschien niet de goedkoopste bezienswaardigheid van de stad, maar vanaf € 199 boek je al een helikoptervlucht van 15 minuten.

Je ziet de beroemde bezienswaardigheden van New York vanuit de lucht zoals bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, de art-deco van het Chrysler Building en wat te denken van het groene, uitgestrekte Central Park.

Omdat een helikopter tour in New York veel geld kost en een bezoek aan New York City niet de goedkoopste stedentrip is, vind je hier een aantal tips.

Korting Helikopter New York Pass.

Er is een manier om geld te besparen op je helikoptervlucht in New York en wel met de New York Pass. Bij Liberty Helicopters ontvang je 15% korting op vertoon van de New York Pass.

De New York Pass biedt, naast korting op een helikoptervlucht, gratis toegang tot meer dan 100 attracties in New York City. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, 9/11 Memorial en Museum, boottochten en nog veel meer.

Daarnaast biedt de kaart korting bij diverse winkels en restaurants en mag je in sommige gevallen de lange wachtrijen overslaan. De New York Pass is te verkrijgen voor 1, 2, 3, 5, 7 en 10 dagen.

 

15% korting bij Liberty Helicopters met de New York Pass.

Bij Liberty Helicopters ontvang je 15% korting op de volgende tours:

  • 15 minuten Big Apple tour
  • 20 minuten New York, New York tour

Liberty Helicopters is een van de grootste helikopter sightseeing en charter diensten in New York City. Ze hebben maar liefst tien Airbus helikopters in hun bezit. 

Bij Liberty Helicopters staat veiligheid voorop en hun klanttevredenheid is ongeëvenaard. Al hun ‘state of the art’ jet helikopters zijn uitgerust met naar voren gerichte stoelen waardoor je een 180 graden vrij uitzicht hebt. De helikopters zijn tevens voorzien van airconditioning.

Boek de 15 minuten Big Apple tour of de 20 minuten New York, New York tour en zie de pracht van New York City vanuit een uniek perspectief.

Adres Liberty Helicopters.

Downtown Manhattan Heliport, Pier 6 and the East River, New York, NY 10004.

Stop Subway.

South Ferry station / Whitehall Street

Liberty Helicopters is ook een Big Bus hop on hop off Tour stop.

Helikoptervluchten.

Maandag tot en met Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Top tien helikoptervluchten New York.

Er is nog een manier om geld te besparen op je helikoptervlucht in New York. De bedrijven Get Your Guide en Viator bieden ook helikoptervluchten en tours aan in New York.

Het zijn beide gerenomeerde bedrijven met een jarenlange goede reputatie. Viator is zelfs onderdeel van Tripadvisor. Beide bedrijven kiezen voor veiligheid en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Deze bedrijven geven geen korting met de New York Pass, maar bieden vaak wel scherp geprijsde helikoptervluchten in New York aan.

Benieuwd naar de helikoptervluchten van Get Your Guide en Viator?

Hier vind je een Top 10 van helikoptervluchten in New York.