Categorieën
Blog Helikopter New York

Goedkope helikoptervlucht New York

Een goedkope helikoptervlucht in New York is een creatieve oplossing om je reis naar New York qua financiën beheersbaar te houden, maar tegelijkertijd volop te genieten van deze iconische wereldstad.

Een reis naar New York is voor de meeste mensen een extra doel waar ze speciaal voor moeten sparen, omdat het vaak niet de hoofdvakantie is, zoals bijvoorbeeld een zomervakantie naar Spanje, Frankrijk of Griekenland.

Nee, een bezoek aan New York is wel even iets anders. New York is waarschijnlijk de meest beroemde stad ter wereld en spreekt tot ieders verbeelding. Als je dit bezoek aan The Big Apple nooit meer wil vergeten, is een helikoptervlucht de manier.

Goedkope helikoptervlucht New York.

Zoals gezegd is een goedkope helikoptervlucht in New York een van de vele opties om de kosten van een trip naar New York City beheersbaar te houden.

Precies de juiste helikoptervlucht kiezen, is nog niet zo makkelijk. Simpelweg omdat er erg veel verschillende vluchten worden aangeboden. Om het je iets makkelijker te maken hebben wij 4 goedkope helikoptervluchten voor je geselecteerd.

1. Taste of NYC Tour.

Duur: 12 – 15 minuten.

Tijdens deze helikoptervlucht krijg je een vrij zicht op de skyline van Manhattan en het Vrijheidsbeeld op Liberty Island. Geniet in een kleine groep van maximaal 6 personen vliegend over de meeste beroemde bezienswaardigheden van New York City. Terwijl je vliegt, geeft de gids uitgebreid commentaar en kun jij de meest epische luchtfoto’s maken van een aantal van de meest bekende bezienswaardigheden van Amerika.


2. Taste of NYC Helicopter Tour.

Duur: 12 – 15 minuten.

Deze rondvlucht is een goed voorbeeld dat een helikoptervlucht niet duur hoeft te zijn. Nadat je New York wandelend hebt bewonderd is er geen betere manier om de stad nog beter te zien. Voel de historie van de stad terwijl je boven Wall Street, Ellis Island en de Brooklyn Bridge vliegt. Kom oog in oog met het symbool van democratie en hoop: het Vrijheidsbeeld.


goedkope helikoptervlucht new york

3. Panoramische helikoptervlucht over New York City.

Duur: 15 minuten.

Tijdens deze panoramische vlucht zie je New York City vanuit vogelperspectief. Maak unieke foto’s van de bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld van Brooklyn en Staten Island. Terwijl je luistert naar het commentaar van de ervaren gids vlieg je langs onder andere het One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld. Bij deze tour heb je de mogelijkheid voor een upgrade om een privétransfer met een SUV toe te voegen. Deze brengt je vanaf een centrale locatie in Midtown Manhattan naar de heliport in Kearny (New Jersey).


4. NYC Statue of Liberty en Ellis Island Helicopter Tour.

Duur: 12 – 15 minuten.

Je krijgt nergens een beter uitzicht op het Vrijheidsbeeld dan tijdens een spectaculaire helikoptervlucht. Tijdens deze snelle tour geniet je van het ongeëvenaarde uitzicht op Governor’s Island, Ellis Island en natuurlijk het Vrijheidsbeeld op Liberty Island. Tijdens het vliegen zie je ook de Manhattan – en Brooklyn Bridge, maar ook Wall Street, het financiële centrum van de wereld.


Vertrek en aankomst Kearny (NJ).

De eerste 3 van deze vluchten zijn onder andere goedkoper, omdat zij vertrekken vanaf de heliport in Kearny, New Jersey. Vanaf Penn Station (NJ Transit) reis je in 53 minuten naar Kearny, New Jersey. De Northeast Corridor (rode lijn) en de North Jersey Coast Line (blauwe lijn) brengen je naar Central Ave at South Hackensack. Vanaf daar loop je in 5 minuten naar de heliport.

Vertrek en aankomst Downtown Manattan Heliport.

De laatste helikoptervlucht vertrekt van de Downtown Manhattan Heliport. Het adres is: 6 E River Bikeway, New York, NY 10004, Verenigde Staten. Je bereikt de heliport het makkelijkst met de metro. Stap uit bij South Ferry Station en loop in 4 minuten naar de heliport.

goedkope helikoptervluchten new york

Meer weten over helikoptervluchten in New York?