Contact Helikopter New York

Je kunt natuurlijk altijd contact met Helikopter New York opnemen.

Via Helikopter New York boek je via onze partners de mooiste en meest spraakmakende helikoptervluchten in New York City. De website bevat veel informatie en het kan natuurlijk dat je vragen hebt. Kijk dan eerst bij de praktische informatie of je vraag erbij staat.

contact opnemen met Helikopter New York

Contact met Helikopter New York.

Als je vraag, opmerking of suggestie er niet bij staat, aarzel dan niet om contact op te nemen met Helikopter New York. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Je kunt ons e-mailen via info@helikopternewyork.nl

Stuur je liever geen e-mail, vul dan onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk te reageren op je bericht.

  Voor specifieke vragen over je boeking adviseren wij direct de websites van Viator en Get Your Guide te raadplegen. Daar vind je gegarandeerd het antwoord op je vraag. Vind je het antwoord daar niet, raadpleeg dan de klantenservice van het betreffende bedrijf.

  Kijk voor vragen over je boeking bij Viator hier.

  Voor vragen over je boeking bij Get Your Guide kijk je hier.

  Meer informatie over New York?

  Als jij meer informatie wil over New York, kijk dan eens op de website van USA Roadtrip Fan. Hier vind je praktische informatie en handige tips over New York en een schat aan bezienswaardigheden.

  Kijk op USA Roadtrip Fan.