Blog

Welkom op het blog van Helikopter New York.

In dit blog vind je de belangrijkste informatie, handige tips en feiten over helikoptervluchten in New York.

Een helikoptervlucht boven een stad als New York is een onvergetelijke ervaring. Ten eerste omdat je de wereldberoemde Big Apple en al de bezienswaardigheden vanuit de lucht ziet. Ten tweede omdat je dit niet elke week meemaakt.

Een helikoptervlucht boek je natuurlijk niet zomaar, maar ik verzeker je dat een vlucht zijn geld dubbel en dwars waard is. Leg al de beroemde bezienswaardigheden van New York met je camera vast en geniet jaren later nog van deze ervaring van die helikoptervlucht in New York.

blog helikoptervlucht new york

Tijdsduur helikoptervluchten New York.

Met het lezen van de artikelen op deze blog vind je gegarandeerd een helikoptervlucht die het best bij je past. Misschien vind je een helikoptervlucht van 12 – 15 minuten voldoende, maar er zijn ook vluchten beschikbaar die langer duren. Bijvoorbeeld 15 – 18 minuten of zelf 30 minuten.

Prijzen helikoptervluchten New York.

Als geld geen rol speelt bij de keuze van je helikoptervlucht heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Maar ook als je minder geld wil uitgeven is een helikoptervlucht een geweldige optie om je bezoek aan New York City nooit meer te vergeten.

Veel plezier met het lezen van het blog.