Categorieën
Blog

Spectaculair: Avond helikoptervlucht in New York.

Geniet van een avond helikoptervlucht, al vliegend over New York. Een onvergetelijke ervaring, waarop iedereen in je omgeving jaloers zal zijn.

Fotografeer bekende en onbekende bezienswaardigheden van New York City vanuit de lucht tijdens deze spectaculaire helikoptervlucht over de stad.

Vlieg over New York terwijl je geniet van het schitterende uitzicht. Zie het Vrijheidsbeeld, het Rockefeller Center en Times Square helemaal verlicht en passeer vervolgens de Brooklyn Bridge en Manhattan Bridge.

Meer lezen over de spectaculaire avond helikoptervlucht in New York City: –> ervaar in 20222 de verlichte skyline van New York City.

Inbegrepen: Avond helikoptervlucht New York.

Bekijk de bezienswaardigheden van New York City vanuit de lucht tijdens deze schitterende helikoptervlucht over de stad. 

Bij de avond helikoptertour is inbegrepen:

 • Gedeelde avond helikoptervlucht (gedeelde ervaring met andere reizigers)
 • Live commentaar aan boord
 • Grote ramen voor een uitstekend zicht
 • Aircondition aanwezig in de cabine
 • Belastingtoeslagen
 • Brandstoftoeslag

Het vervoer naar Linden Airport in New York moet je zelf regelen. Een retour treinticket voor volwassenen kost ongeveer $ 17 per persoon.

De adres gegevens zijn:

1101 W Edgar Rd, Linden, NJ 07036, Verenigde Staten

Google Maps: Linden Airport

GPS: 55 Wildcat Way, Linden, NJ 07036

Wat kun je verwachten.

Voor deze nachtelijke helikoptervlucht boven New York City kun je uit verschillende vertrektijden kiezen. Waardoor er dus altijd wel een helikoptervlucht is die bij je past.

De avond helikoptervlucht vertrekt vanaf Linden Municipal Airport in Linden, New Jersey. Maar vanaf Penn Station in Manhattan kun je de trein nemen naar het treinstation van Linden New Jersey.

Op het treinstation van Linden New Jersey is een pendelbus beschikbaar die je vervolgens naar het helikopterplatform brengt. Eenmaal op het vliegveld ga je aan boord van de helikopter.

De piloot stijgt op en vliegt over Newark International Airport heen naar Manhattan. Van het Vrijheidsbeeld tot Time Square. Beleef hoe New York City er ’s nachts verlicht uitziet.

Bezienswaardigheden tijdens de avond helikoptervlucht.

Buiten de bekende bezienswaardigheden van New York City passeer je ook bekende wijken van New York City.

Zo zie je tijdens je vlucht bijvoorbeeld het Financial District, Brooklyn, Queens, Chelsea, West Village, SOHO en TRIBECA.

Maar natuurlijk vliegt de helikopter ook langs de beroemdste bezienswaardigheden van NYC en vang je een glimp op van het Rockefeller Center, het Empire State Building, het Chrysler Building en het hoofdkwartier van de Verenigde Naties.

Aangezien deze helikoptervlucht zo speciaal is, kun je overwegen om een huwelijksaanzoek te doen. Alhoewel ze voor huwelijksaanzoeken in New York ook weer speciale helikoptervluchten hebben.

Andere New York bezienswaardigheden die je te zien krijgt:

 • One World Trade Center
 • The National 9/11 Memorial & Museum
 • Intrepid Sea, Air & Space Museum
 • Columbia University
 • Vrijheidsbeeld
 • Central Park
 • Yankee Stadium
 • George Washington Bridge
 • De Hudson-rivier

Wat kost een avond helikoptervlucht boven New York?

Een spectaculaire New York helikoptertour is iets wat je nooit meer vergeet, maar wat kost nu zo’n vlucht boven de verlichte skyline van NYC?

Een avond helikoptervlucht in New York City boek je vanaf €221 per persoon.

Hierbij zijn geen extra kosten aan verbonden, want die prijs is inclusief alle belastingen en brandstof kosten.

De prijs is exclusief het vervoer naar het heli-platform in New Jersey. Daarvoor betaal je voor een retour treinkaartje ongeveer $17 per persoon.

Belangrijke informatie over de vlucht.

Zodra je de boeking hebt gemaakt, ontvang je binnen 48 uur na de boeking een bevestiging.

Ook belangrijk om te weten is, dat het geen privé avond helikoptervlucht boven New York City is. In de helikopter kunnen namelijk 4 personen, dus je vliegt met andere passagiers.

Verder is het belangrijk om te weten dat passagiers die meer dan 125 kilogram wegen niet mogen meevliegen. Dit in verband met het oog op het comfort en het gewicht/de balans van de helikopter.

Op de dag van de vlucht heb je een identiteitsbewijs met foto nodig en alle tassen worden geïnspecteerd.

Alleen camera en mobiele telefoons mogen aan boord worden meegebracht. Er zijn gratis kluisjes beschikbaar om je spullen in op te bergen.

Ervaring avond helikoptervlucht New York.

De avond helikoptervlucht in New York wordt goed beoordeeld en reizigers geven 4,5 van de 5 sterren.

Ten eerste zijn reizigers zeer tevreden over de highlights die ze tijdens de vlucht te zien krijgen en ten tweede vinden reizigers het spectaculair om het vrijheidsbeeld van boven te zien.

Hoewel er ook reizigers zijn die de reis naar het helikopter platform in New Jersey iets te ver vinden, zijn de meeste resecties zeer positief.

Wat reizigers zeggen

Absoluut geweldig, uiterst professioneel en de avond helikoptervlucht in New York City raden wij zeker aan. Samengevat: de vlucht is absoluut de moeite waard!

James With

Het personeel was behulpzaam, vriendelijk en zorgde er vooral voor dat we een fantastische ervaring hebben gehad. Geweldige vlucht, kennis opgedaan en een fantastisch uitzicht.

Niel Pines

Een geweldige ervaring. Een helikoptervlucht van 30 minuten boven New York en de piloot gaf ons zelfs nog feiten over NYC. Kortom: een onvergetelijke ervaring!

Amber Taber

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.